İçeriğe geç

Gopil Ne Demek

Kopili çocuğu ne demek?

Özellikle Trakya’da yaygın olan kopil kelimesi, farklı bölgelerde Göbel olarak da telaffuz edilir. Her iki kelime de büyüklerini dinlemeyen ve fırsat buldukça yaramazlık yapan çocuklar için kullanılır.

Soley ne demek?

Aybüke Pusat | Benim adım Soley. Fransızca’da güneş anlamına gelir… #hayallervehayatlar @hayallervehayatlardizi @serkaytutuncu 📸: @mertsendogdu | Instagram.

Bebek yüzlü ne demek?

Bebek yüz, genç ve sevimli olarak kabul edilen bir yüzdür.21 Eylül 2023Bebek yüz, genç ve sevimli olarak kabul edilen bir yüzdür.

Fatılmak ne demek?

Dombey, bardağımız: Bufalo. Deepwort: Havuç. Fatilme: Kanama. Kepen: Eyer çantası.

Arnavutça kopil ne demek?

kopil – Nişanyan sözlüğü. Yunanca kopéli κοπέλι “çocuk” (argo ve lehçelerde) kelimesiyle ilişkilidir. Sırpça kopil, Arnavutça kopil’e bakın (aynı anlam).

Kopik ne demek?

Kuru patlıcan ve biber kurutulmuş patlıcan ve kurutulmuş biberdir. Kurutulmuş sebzelere verilen isimdir.

Solea ne demek?

Solea, Türkiye’de ve tamamen Türk mühendisler tarafından üretilen bir müzik otomasyon sistemi yazılımıdır (DMK YAZILIM). Bir otomasyon yazılımının sahip olması gereken tüm özellikleri barındırır. Müzik yayını yapan şirketlerde (radyo, otel, iş merkezi, restoran, bar…)

Suany ne demek?

Kuzey yönü, galip, hükümdar.

Solsti ne demek?

Solistler, melodi veya ritimle uyum içinde şarkı söyleyen kişilerdir. Solistlerin düzenli olarak pratik yapmaları ve gelişmeleri gerekir çünkü mesleklerini sesleriyle icra ederler. Ses rengine, eğitim seviyesine ve diğer birçok nedene bağlı olarak farklı türde eserler icra eden solistler vardır.

Ay yüzlü ne demek?

yüzü ay gibi parlak ve güzel olan.

Baby face kız ne demek?

Bebek yüz bakımı, insanların belirli bir yaştan sonra bile yüzlerinin pürüzsüz ve bebek gibi olmasını istediklerinde uygulanan bir işlemdir. Bazı tedavi yöntemleriyle cildimizdeki kırışıklıkları, akne izlerini, çatlakları ve gözenekleri ortadan kaldırabiliriz.

Babyface erkek ne demek?

Bebek yüzlü erkekler, “bebek yüz” olarak da adlandırılırlar ve genellikle genç, pürüzsüz bir cilde ve küçük, sevimli yüz hatlarına sahiptirler.

Süllüm ne demek?

[1] (halk lehçesi) (Kahramanmaraş lehçesi) (Düziçi lehçesi) Ahşaptan yapılmış büyük bir merdiven.

Soyha ne demek maraş?

Çalışmamızın konusu olan soyka kelimesi Anadolu Türkleri arasında çoğunlukla “cenaze giysisi” anlamında kullanılmaktadır. Anadolu’da farklı kullanımları olan soyka kelimesi Anadolu ağızlarında da çeşitli anlamlara sahiptir.

Unufak etmek ne demek?

[1]Çok küçük kırıntılara doğramak için.

Kopella ne demek?

Türkçe’ye “babası bilinmeyen çocuk” anlamına gelen k’op’ela (kopela) kelimesini günlük hayatta Lazca’da kullanırız ama farkında olmayız. Aslında doğrudan “babası bilinmeyen çocuk” anlamına gelmez. Aslında “ters” anlamına geldiğini düşünüyorum.

Koca çocuk ne demek?

“Büyük bebek” kelimesinin anlamı, olduğundan daha küçük davranan kişiyi ifade eder.

Küçük çocuk ne demek?

Küçük çocuk nedir? 12 ila 36 aylık çocuklar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Onkoloji Escort